Felső-Mátrai Általános Iskola
Iskolánkról » Rendezvények
 • Felvonulás a nemzeti és községi zászlókkal

  Zászlófelvonás

  Megemlékezés 1848 március 15-rõl

  Az iskola tanulói a község fõutcáján felvonultak a nemzeti és községi zászlókkal. A templom elõtti Szent Imre szobornál és zászló rudaknál már ünnepeltek az óvodások. Elszavalták a Nemzeti dalt és közösen elénekeltük a Himnuszt, valamint a Magyarországi szlovákok himnuszát. Ezután került sor a zászlók ünnepélyes felvonására. A kicsik a maguk készítette nemzitiszín zászlócskákkal díszítették a most még csak fagyos fõlddel teli virágosládákat.

  Megjelent: 2012. március 17.
 • MAGHÍVÓ RENDEZVÉNYSOROZATRA

  Szeretettel meghívjuk az intézményünkben folyó szlovák nyelvoktatás

  60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségünkre

  2011. május 27-28-ára.

  Helyszín: az általános iskola nagyterme (Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.)

  (Kérem tekintse meg a meghívó teljes szövegét a csatolt fájlban!)

  Megjelent: 2011. május 09.
 • ADVENT

  Decemberi iskolai programok

  Kedves Szülõk!

  Értesítem Önöket, hogy 2010. december 11-én az iskolában is munkanap lesz. Délelõtt a gyermekek adventi kézmûves foglalkozásokon, játszóházon vesznek részt. Karácsonyi meglepetéseket, játékokat készítenek, dalokat, verseket tanulnak, régi mátraszentimrei karácsonyi hagyományokkal ismerkednek meg, Odlerné Rozika néni segítségével. A Délután a napközi elmarad.

  A téli szünet elõtti tanítási napon 21-én kedden délután három órakor lesz a karácsonyi ünnepély, melyre mindenkit szeretettel várunk.

  Jakab Krisztina, igazgató

  Megjelent: 2010. december 07.
 • Ajándékok és ajándékozók

  Államtitkár asszony érkezése

  Minden tanuló laptopot kapott

  Tegnap, október 28-án iskolánkba magas rangú vendégek  érkeztek. Nem jöttek üres kézzel. Kovács Tamás, az Opel Magyarország ügyvezetõ igazgatója, valamint Dr. Hoffmann Rózsa államtitkár asszony 32 laptopott hozott ajándékba iskolánk tanulói részére.

  Megjelent: 2010. október 29.
 • Tanítás nélküli munkanap

  Kedves Szülõk!

  Értesítem Önöket, hogy a tavaszi szünet utáni elsõ napon, (2010. április 7-én). nevelési értekezlet miatt tanítás nélküli munkanap lesz. A tanulóknak tehát csak nyolcadikán,  csütörtökön kell iskolába jönni. Órarend szerint "B" hét lesz.

   

  Jakab Kriszta (igazgató)

  Megjelent: 2010. március 29.
 • A tavaszi szünet idõpontja

  Kedves Szülõk!

  Értesítem Önöket, hogy az idei tanévben  iskolánkban a tavaszi szünet 2010 április 1-tõl (csütörtök) április 6-ig (kedd) tart.

  A szünet elõtti utolsó tanítási nap március 31. (szerda), a szünet utáni elsõ tanítási nap április 7, (szerda). Magam és az egész  tantestület nevében mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

  Jakab Kriszta (igazgató)

  Megjelent: 2010. március 21.
 • Szülõi értekezlet

  Értesítem a Kedves Szülõket, hogy 2010. január 25-én, hétfõn 16.00 órakor  szülõi értekezletet tartunk az iskolában. Az értekezlet fõ témája a fél éves  iskolai teljesítmények, eredmények elemzése, értékelése. Természetesen egyéb aktuális témák is szóba kerülnek (farsang, továbbtanulás stb.) Kérem jelenlétükkel, aktivitásukkal tegyék eredményesebbé tanácskozásunkat.

  Köszönöm!

  Jakab Kriszta (igazgató)

  Megjelent: 2010. január 21.
 • A mûsor egyik jelenete

  KARÁCSONY 2009.

  2009 december 18-án az 5-6. osztályosok hangulatos karácsonyi mûsorral lepték meg az iskola tanukóit, tanárait, a szülõket és a vendégeket. A szövegkönyvet egy, az Interneten található forgatókönyv alapján Jakab Kriszta igazgatónéni és Elõházi Péter tanárbácsi állította össze, és tanította be. Az ünnepségen készült fotókból az "eoldalunkon" talál összeéllítást.

  Megjelent: 2010. január 04.
Hírlevél-feliratkozás
Szavazás

Szerettek iskolába járni?

 • Igen
 • Nem
 • Mi az, hogy iskola?
Minden jog fenntartva. Felsõ-Mátrai Zakupszki László Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda. 2008. Az anyagok másolásához, a forrás és hivatkozási link feltüntetése esetén hozzájárulunk.