Felső-Mátrai Általános Iskola

Dancing Queen

Fersangi mulattság az iskolában
Megjelent: 2009. február 27.

Mire jó egy "boszijármű"?!

Iskolánkban február 20-án rendeztük meg a farsangot. A bálon az iskolások fele mókás jelmezben jelent meg. Nagy közönség sikere volt a bohócoknak, a madárijesztőnek a „tornatanárnak"valamint a boszorkánynak.

Iskolánkban február 20-án rendeztük meg a farsangot. A bálon az iskolások fele mókás jelmezben jelent meg. Nagy közönség sikere volt a bohócoknak, a madárijesztőnek a „tornatanárnak"valamint a boszorkánynak. A zsűrinek igen nehéz dolga volt. Úgy döntöttek, hogy „futottak még" pozíció nem is lesz, mivel a jelmezek olyan magas színvonalúak voltak. Mindenki legalább negyedik helyezést ért el. A dobogós helyeket is megosztva kapták a maskarák.

Királynők és királyok

Három kategóriát hoztak létre:

  • a legötletesebb jelmez,
  • a legtöbb munkát igénylő megvalósítás,
  • valamint a legjobb előadói.
A felsősöknek két tátika csoportjuk volt. Katy Perry-t Noncsi és Timi utánozták Emese, Eszter és Kata pedig egy ABBA számot adott elő A gyerekek maguk közül titkos szavazással szépségkirálynőt és királyt választottak. Nagy „kínok között" ők nyitották mag a táncot. A szülők pazar büfét nyitottak. Mindenki ihatott, ehetett kedvére.

Vukk és Garfield


<<<<<<< article_fulltext.tmpl

=======
>>>>>>> 1.6
Hírlevél-feliratkozás
Szavazás

Szerettek iskolába járni?

  • Igen
  • Nem
  • Mi az, hogy iskola?
Minden jog fenntartva. Felsõ-Mátrai Zakupszki László Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda. 2008. Az anyagok másolásához, a forrás és hivatkozási link feltüntetése esetén hozzájárulunk.