Felső-Mátrai Általános Iskola
Iskolánkról » Rendezvények
  • Felvonulás a nemzeti és községi zászlókkal

    Zászlófelvonás

    Megemlékezés 1848 március 15-rõl

    Az iskola tanulói a község fõutcáján felvonultak a nemzeti és községi zászlókkal. A templom elõtti Szent Imre szobornál és zászló rudaknál már ünnepeltek az óvodások. Elszavalták a Nemzeti dalt és közösen elénekeltük a Himnuszt, valamint a Magyarországi szlovákok himnuszát. Ezután került sor a zászlók ünnepélyes felvonására. A kicsik a maguk készítette nemzitiszín zászlócskákkal díszítették a most még csak fagyos fõlddel teli virágosládákat.

    Megjelent: 2012. március 17.
  • MAGHÍVÓ RENDEZVÉNYSOROZATRA

    Szeretettel meghívjuk az intézményünkben folyó szlovák nyelvoktatás

    60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségünkre

    2011. május 27-28-ára.

    Helyszín: az általános iskola nagyterme (Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.)

    (Kérem tekintse meg a meghívó teljes szövegét a csatolt fájlban!)

    Megjelent: 2011. május 09.
  • ADVENT

    Decemberi iskolai programok

    Kedves Szülõk!

    Értesítem Önöket, hogy 2010. december 11-én az iskolában is munkanap lesz. Délelõtt a gyermekek adventi kézmûves foglalkozásokon, játszóházon vesznek részt. Karácsonyi meglepetéseket, játékokat készítenek, dalokat, verseket tanulnak, régi mátraszentimrei karácsonyi hagyományokkal ismerkednek meg, Odlerné Rozika néni segítségével. A Délután a napközi elmarad.

    A téli szünet elõtti tanítási napon 21-én kedden délután három órakor lesz a karácsonyi ünnepély, melyre mindenkit szeretettel várunk.

    Jakab Krisztina, igazgató

    Megjelent: 2010. december 07.
  • Ajándékok és ajándékozók

    Államtitkár asszony érkezése

    Minden tanuló laptopot kapott

    Tegnap, október 28-án iskolánkba magas rangú vendégek  érkeztek. Nem jöttek üres kézzel. Kovács Tamás, az Opel Magyarország ügyvezetõ igazgatója, valamint Dr. Hoffmann Rózsa államtitkár asszony 32 laptopott hozott ajándékba iskolánk tanulói részére.

    Megjelent: 2010. október 29.
  • Tanítás nélküli munkanap

    Kedves Szülõk!

    Értesítem Önöket, hogy a tavaszi szünet utáni elsõ napon, (2010. április 7-én). nevelési értekezlet miatt tanítás nélküli munkanap lesz. A tanulóknak tehát csak nyolcadikán,  csütörtökön kell iskolába jönni. Órarend szerint "B" hét lesz.

     

    Jakab Kriszta (igazgató)

    Megjelent: 2010. március 29.
  • A tavaszi szünet idõpontja

    Kedves Szülõk!

    Értesítem Önöket, hogy az idei tanévben  iskolánkban a tavaszi szünet 2010 április 1-tõl (csütörtök) április 6-ig (kedd) tart.

    A szünet elõtti utolsó tanítási nap március 31. (szerda), a szünet utáni elsõ tanítási nap április 7, (szerda). Magam és az egész  tantestület nevében mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

    Jakab Kriszta (igazgató)

    Megjelent: 2010. március 21.
  • Szülõi értekezlet

    Értesítem a Kedves Szülõket, hogy 2010. január 25-én, hétfõn 16.00 órakor  szülõi értekezletet tartunk az iskolában. Az értekezlet fõ témája a fél éves  iskolai teljesítmények, eredmények elemzése, értékelése. Természetesen egyéb aktuális témák is szóba kerülnek (farsang, továbbtanulás stb.) Kérem jelenlétükkel, aktivitásukkal tegyék eredményesebbé tanácskozásunkat.

    Köszönöm!

    Jakab Kriszta (igazgató)

    Megjelent: 2010. január 21.
  • A mûsor egyik jelenete

    KARÁCSONY 2009.

    2009 december 18-án az 5-6. osztályosok hangulatos karácsonyi mûsorral lepték meg az iskola tanukóit, tanárait, a szülõket és a vendégeket. A szövegkönyvet egy, az Interneten található forgatókönyv alapján Jakab Kriszta igazgatónéni és Elõházi Péter tanárbácsi állította össze, és tanította be. Az ünnepségen készült fotókból az "eoldalunkon" talál összeéllítást.

    Megjelent: 2010. január 04.
Hírlevél-feliratkozás
Szavazás

Szerettek iskolába járni?

  • Igen
  • Nem
  • Mi az, hogy iskola?
Minden jog fenntartva. Felsõ-Mátrai Zakupszki László Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda. 2008. Az anyagok másolásához, a forrás és hivatkozási link feltüntetése esetén hozzájárulunk.