Felső-Mátrai Általános Iskola

Készül Mátraszentimre térképe

Szentimre hét (témahét az oviban)
Megjelent: 2010. június 15.

A királyi palotában

A Felsõ-mátrai Zakupszky László Általános Iskola és Óvoda (feladatellátási hely óvoda) 2009. november 2-6-ig Szentimre hetet szerveztünk.

A gyermekekkel a Szentimre-hét témaköreit kooperatív projektmódszerrel dolgoztuk fel, mikro-csoportokban, vagy frontális foglalkoztatással az óvodában, a település intézményeiben, séta közben.

A kutató és gyûjtõmunka színtere nem csak az óvoda volt, hanem óvodán kívül is történt (otthon, iskolában, hivatalban,...)

Óvodai és óvodán kívüli helyszíneken rugalmas idõkeretek között változatos és sokszínû módszerek segítségével dolgoztuk fel a témahét anyagát.

Szentimre témahetünk megvalósítása során a gazdag, színes programokban az óvoda minden gyermeke, dolgozója, tanárok, az iskola tanulói, a fenntartó és szülõk vettek részt.

Ha településünk iránt ezt a lelkesedést, érdeklõdést a gyerekek továbbra is meg tudják õrizni és másoknak továbbadni, akkor elmondhatjuk, hogy megérte a munkát a résztvevõktõl.


<<<<<<< article_fulltext.tmpl

=======
>>>>>>> 1.6
Hírlevél-feliratkozás
Szavazás

Szerettek iskolába járni?

  • Igen
  • Nem
  • Mi az, hogy iskola?
Minden jog fenntartva. Felsõ-Mátrai Zakupszki László Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda. 2008. Az anyagok másolásához, a forrás és hivatkozási link feltüntetése esetén hozzájárulunk.